Fantasztikus trükk: Távolítsd el a fehér inakat a csirkemellből egy pillanat alatt!

helloladies.hu

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Ha csirkét készítesz és gondjaid vannak a csontokkal, bármikor vehetsz csont és bőr nélküli csirkemellet, így pedig úgy tűnik, mintha már készen is állna arra, hogy dolgozzunk vele, megsüssük, igaz? Sajnos nem.

Vettél már olyan csontnélküli csirkemellet vagy aprólékot, amiből furcsa fehér darabok álltak ki? Gondolkodtál már rajta, hogy mik azok? Inak. Ha pedig jobban belegondolsz, nem túl bizalomgerjesztő éppúgy, ahogy a csontok sem, viszont míg csont és bőr nélkülit vehetünk, ín nélkülit biztosan nem.


Szerencsére egy anyuka megosztott egy nagyon egyszerű trükköt, ami hatalmas változást és könnyebbséget jelent. Miután rájött, úgy gondolta, meg kell osztania a világgal, úgyhogy amikor legközelebb a családjának főzött, készített egy videót, amit közzé is tett az egyik közösségi oldalán.

hirdetes


Ebben a videóban bemutatja ezt a hihetetlenül egyszerű módszert, amivel könnyedén, pillanatok alatt eltávolíthatjuk a fehér inakat a csirkéből. Mindössze egy villára és egy papírtörlőre (vagy valamire, ami segít megfogni az ínat, mivel elég csúszós) van szükség. Az ín kilógó végét a villa ágai közé kell tenni, egy papírtörlőt használva megfogni és egy mozdulattal kihúzni az egészet!


Bámulatos nézni és azon csodálkozunk, hogy lehet, hogy ez nem egy olyan közismert módszer, amit már a nagymamáinktól megtanulhattunk. Sosem fogunk többé ennek a trükknek a bevetése nélkül főzni az biztos! Miután láttam én is kipróbáltam otthon és valóban működik, végre nem kellett 10 percet azzal töltenem, hogy próbálom késsel kivágni. Nézd meg a videót, amiben bemutatja ezt a szuper praktikát!

hirdetes

 


A videó hatalmas sikernek örvend, már rengetegen megosztották és több millióan megnézték! Ez a sok ember pedig most már mind tudja, hogyan távolíthatja el könnyedén az ínakat a csirkéből – és most már te is!


Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Legnépszerűbb cikkeink

Érdekességek Főzés Gasztró Konyha Praktikák Videó