notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Karmellás brownie, A legfinomabb karamellás brownie, A legfinomabb karamellás desszert

hirdetes

A legfinomabb karamellás brownie

Viki
A legfinomabb karamellás brownie

Hasznos tippek a karamellás brownie elkészítéséhez

  • A szobahőmérsékletű tojások könnyebben keverednek a tésztába, mint a hideg tojások. Vedd ki a tojásokat a hűtőből idő előtt, vagy tedd egy tál meleg vízbe, hogy gyorsabban szobahőmérsékletűvé váljanak.
  • Kerüld a brownie-tészta túlkeverését, mert az kemény brownie-t eredményez. Ne használj keverőgépet, helyette egy spatulával keverd össze a tésztát.
  • Ha a kakaópor darabos, szitáld át, mielőtt hozzáadod az olvasztott vajhoz.
  • Győződj meg róla, hogy a lisztet helyesen mérd ki. Ha túl sok lisztet adsz a recepthez, sűrű karamellás brownie-t kapsz.
  • hirdetes
  • Légy türelmes! Ne vágd fel a brownie-t, amikor még forró. A karamellréteg még nem szilárdult meg, és a csokidarabkák még olvadékonyak, így össze fog folyni.
  • A tepsi kibélelése sokkal könnyebbé teszi a brownie-k kiszedését, és a tepsi megtisztítása is egyszerűbb lesz.
  • Az extra ropogósság érdekében apróra vágott pekándiót is adhatsz a brownie tésztához.
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes